Suomen Luontokuvausinstituutti

Finnish Wildlife And Nature Photography Institute

Luonnon luova maisema- ja yksityiskohtien kuvaaminen
7.6.-9.6.2024 (Otava) 26.6. webinaari. Haasta itsesi ja tule kehittämään luovuuttasi luontokuvauksen parissa. Opi käyttämään kameraasi ja sen ominaisuuksia monipuolisesti ja ennakkoluulottomasti luontokuvauksessa!
Upea Kuressaaren kaupunkiluonto 7.-14.7.2024
Kaupungit eivät aina ole pelkästään betonia ja asfalttia – niissä piilee myös upea ja monipuolinen luonto, joka odottaa huomioimista ja ikuistamista. Tällä valokuvauskurssilla opit valokuvaamaan ja näkemään kaupunkien kasveja, lintuja ja muita luontokappaleita uudella tavalla.
Saarenmaan upea luonto luovasti kuviisi 14.-21.7.2024
Tämä luontokuvauskurssi Saarenmaan upeassa luonnossa ja Kuresssaaren kaupungissa vie sinut syvälle värien, muotojen ja abstraktioiden maailmaan kameran linssin kautta. Kurssi tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää luovuuttasi ja hienosäätää valokuvaustaitojasi uusille tasoille.
Luontokuvauksen ammatilliset perusteet.
Vuodesta 2019 lähtien. 9.10.2023 – 28.8.2024 (Otava)Koulutuskokonaisuus aktiivi- kuvaajalle. Monimuoto -opiskeluna saat kattavan tietopaketin harrastukseen tai ammattiin. Opettajana toimii pitkän linjan luontokuvauksen ammattiliainen Paavo Hamunen
Luontokuvaajan Master Class -jatkokoulutus
13.10.2023 – 30.6.2024. Jatkokoulutuksessa keskitytään oman luovan kuvausjäljen hiomiseen ja osaamisalueiden laajentamiseen .
Luonnonvaraisten lintujen ja nisäkkäiden valokuvaus
27.9.-29.9.2024 Pieksämäki Luonnonvaraisten lintujen ja nisäkkäiden valokuvauksen verkkokurssi soveltuu luontokuvaajille,jotka haluavat saada vankat perustiedot lintujen ja nisäkkäiden valokuvaamisesta luonnossa ja kuinka kuvat valituista kohteista saa onnistumaan parhaiten.
Back to Top