Taulujen tulostusmateriali on puuvillapohjainen Canvas tai valokuvapaperi. 
Kuvat toimitetaan kehystämättöminä. 
Kuvan koko:
40x60cm
50x75cm
70x105cm
90x135cm
Hinta: Tulostusmateriaali vaikuttaa hintaan, samoin kuvan koko
Ulpukan siemenkota. Voittanut Wildllife Photographer of the Year "Praise of Plants" sarjan v. 1997
Lumpeenlehdet jään sisällä
Kuutamo Kuntivaaralla
Jääkuviot Kitkajoella
Koskikara Kitkajoella
Koivut  (ICM tekniikka)
Jääkuviot 2 Kitkajoella
Talvinen mäntymetsä (ICM tekniikka)
Revontulet
Kitkajoki Pähkänäkallio
Oulankajoen maisema avautuu ihailijalleen luonnonrauhan ja levollisuuden tyyssijana. Se kätkee kuitenkin sisäänsä useita kerroksia. Kuinka ihmisen kädenjälki näkyy maisemassa? Mitä Oulankajoki on merkinnyt ihmisille eri aikoina? Mikä tekee Oulangasta luonnoltaan rikkaan ja matkailijoille vetovoimaisen? 

Mannerjäätikön vetäydyttyä jäätikköjokina alkunsa saaneet Oulanka ja sen sivujoki Kitka ovat Suomen vanhimmat joet. Oulankajoki on Oulangan kansallispuiston sydän. Se kokoaa vetensä pohjoisesta, Sallan suoalueilta, ja laskee itään, Venäjällä sijaitsevaan Paanajärveen. 

Rikkaan luontonsa ohella Oulangalla on kiehtova luonnonvarojen hyödyntämishistoria – ihmisen jättämät jäljet ovat osa Oulangan luontoa. Kiutakönkään nuotiopaikalla Vienanmeren vuonon rannalla viihtyi kivikauden ihminen. Sama Oulankajokilaakso on suomalaisille rakas kansallismaisemaa, jota tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. 

Kirja esittelee mukaansatempaavasti alueen luontoa, luonnon muuttumista sekä luonnon ja ihmisen yhteenkietoutunutta historiaa. Kattavaa tietosisältöä täydentää monipuolinen ja mielikuvitusta ruokkiva kuvitus. Kirjaan liittyy laaja verkosta ladattava tietopaketti karttoineen, piirroksineen ja kaavioineen. 

Dosentti Pirkko Siikamäki on ekologi, luonnonsuojelun ammattilainen ja luontokuvaaja, joka on perehtynyt nimenomaan Oulankajoen luontoon, luonnonvarojen käyttöön ja luontomatkailuun. Ammattiluontokuvaaja Paavo Hamunen tunnetaan kansainvälistäkin mainetta niittäneistä tunnelmallista luontokuvistaan ja näyttävistä luontokirjoistaan. Paavo on myös pidetty kouluttaja.  

Vienan sydän The heart of Viena
Puhuttelevien kuvien ja lämminhenkisen kerronnan luoma mystinen kuvateos rajan takaisesta maailmasta.
Nykypäivän Vienaa voi yrittää ymmärtää yhteisen historiamme kautta, mutta sen syvempään käsittämiseen tarvitaan Vienan sydämen tuntemusta.
Teoksessa korostuvat perinteet, yksilöt ja kohtalot.
Back to Top