Tervetuloa lumoutumaan luontokuvauksesta! 

-SLKI:n kurssit ja työpajat ovat inspiroivia ja kaikille kuvaajille hyödyllisiä.
-Kursseilla annetaan laajat ja kuvaajan tasoa nostavat tiedot ja taidot.
-Otamme aina huomioon kurssilaisen henkilökohtaisen osaamistason.
-Pienet ryhmät takaavat yksilöllisen ohjauksen.
-Kursseilla on ammattitaitoinen ja rento meininki.
-Maastossa toimimme kiireettömästi antaen jokaiselle kuvaajalle työskentelyrauhan.
-Opettajat haastavat kurssilaisia käyttämään luovuutta ja mielikuvitusta, kokeilemaan uusia tekniikoita kuvaustilanteessa ja saamaan jälkikäsittelyssä kuvasta kuvaustilanteen sävyt ja tunnelman esille.
-Avaamme kuvaajille aivan uusia maailmoja! 
-Luontokuvauksen ammattilaisten kursseilla, kuvausretkillä, ohjelmistokoulutuksissa ja luonnontuntemuksen opissa olet Suomen parhaassa ohjauksessa!


Valokuvaaja ARPS Paavo Hamunen tunnetaan kansainvälisesti mainetta ja palkintoja saavuttaneista luontokuvistaan ja näyttävistä luontokirjoistaan. Viimeisin kuva -ja tietoteos toteutettuna yhdessä Pirkko Siikamäen kanssa ilmestyi helmikuussa 2018. ”Oulankajoki Muutoksen virta” oli vuoden luontokuvakirjaehdokkaana. 
Paavon vuosikymmenien kokemus monipuolisena valo -ja video-kuvaajana, hänen syvä luonnontuntemuksensa ja vankka tietämys eri lajien käyttäytymisestä on tehnyt hänestä Suomen kysytyimmän ja arvostetuimman kouluttajan niin luontokuvauksen, luonnontuntemuksen, kuin kuvankäsittelyn ohjelmistohallinnan alueella. 
Paavon moniin merkittäviin saavutuksiin kuuluu mm. maailman suurimman luontokuvakilpailun eli WPY (Wildlife Photograher of the Year) sarjavoitto -korkealle arvostettu palkinto, jonka vain harva suomalainen kuvaaja on saanut. 
Paavo on yksi Suomen ammattiluontokuvaajat ry:n perustajäsenistä ja hän on toiminut useampaan otteeseen Vuoden luontokuva -kilpailun tuomaristossa, myös vuonna 2021. Paavo oli 2017-2018 yliopisto- opettajana ”Soveltavan kuvataiteen ja luontokuvauksen” maisteriohjelmassa Lapin yliopistossa.

Susanna Lendiera on luonnonsuojelija ja metsäläinen, viralliselta koulutukseltaan FM 
(uskontotiede, ekologia ja evoluutiobiologia), kuvataiteilija, perinnelaulaja ja ammattiluontokuvaaja, sekä mytologian ja kansanperinteen asiantuntija. Susannan omin sanoin: 
”Taiteeni välityksellä saan kerrottua kuvallisessa muodossa, mitä näen ja koen tehdessäni muinaisen maailmankuvamme parissa työtä.
Toinen tätä perinnettä ulospäin avaava väylä on arkaainen äänimaailmani. Kun laulan joutsenten laulua tai keskityn koko kehollani karhujen voimalliseen ääntelyyn, olen syvällä olennaisessa ja metsä laulaa minussa. 
Luonnnon tietoisuus, luonnon ajatukset eli luonnontaju, tämä tietoinen ja elävä voima on kaiken elämän alkulähde. Meidän tulisi kuunnella ja opetella luonnon ajatuksia herkällä korvalla, kaikilla aisteillamme. Luonnontajumme ja siitä kumpuava syvä myötätuntomme ja vaistomme suojella luontoa on elämämme elinehto tällä maapallolla." 
Susannan kasvikuvia, maalauksia ja lauluja on viime vuosina ollut nähtävissä ja kuunneltavissa mm. Arktikumissa Rovaniemellä, Suomen luontokeskus Haltiassa Nuuksiossa, Kuusamotalolla ja Kolin luontokeskus Ukossa. Susanna ja Paavo tekevät tiivistä yhteistyötä opetus- ja näyttelytoiminnan parissa. 
Back to Top